Inschrijving lidmaatschap (eenmalig in te vullen)

U kunt zich hier via onderstaand formulier inschrijven als toegetreden lid Toegetreden leden: Leden met een bijzondere interesse voor kindertandheelkunde. Zij hebben geen stemrecht in de algemene vergadering maar wel toegang tot de ledenpagina. of effectief lidEffectieve leden: Leden met een master in de kindertandheelkunde of 10 jaar exclusieve uitoefening kindertandheelkunde. Zij hebben onder andere stemrecht in de algemene vergadering en toegang tot de ledenpagina. . Indien u student bent kunt u zich best inschrijven op het formulier lidmaatschap studententarief.

De BAPDvzw organiseert jaarlijks twee symposia. U kan een korting(Bekijk PDF tabel tarieven) op het inschrijvingstarief krijgen als u het lidgeld betaalt vóór 1 maart.
Opgelet, pas na de aanvaarding door de Raad van Bestuur van uw kandidatuur als lid en de daaropvolgende betaling van het lidgeld kunnen/zullen wij u op de ledenlijst opnemen. Indien u reeds lid was in het verleden doch niet het voorbije jaar dient u een mail te sturen naar info@bapd.be voor heractivatie van je account.

Invulvelden met een * dienen ingevuld te worden

Ik ben: Gelieve één van de opties aan te vinken, indien u niets aanvinkt bent bent u standaard als toegetreden lid ingeschreven.

Algemeen Tandarts (TL)

Kindertandarts/tandarts met bijzondere interesse in pediatrie (EL)**

Indien u een opleiding kindertandheelkunde gevolgd heeft of u heeft een bijzondere bekwaamheid in kindertandheelkunde, gelieve een document bij te voegen om dit aan te tonen(dient slechts éénmalig te gebeuren):

Ik aanvaard het privacybeleid*

*BAPD vzw respecteert je privacy:
Je gegevens worden opgenomen in het ledenbestand van BAPD vzw, UZ Gent P8, Dienst Pediatrische Tandheelkunde, Corneel Heymanslaan 10, 9000 Gent. Deze gegevens worden gebruikt om je op de hoogte te houden van de ledenvoordelen en -activiteiten naar aanleiding van je registratie zoals beschreven in het Privacybeleid van BAPD. Je beschikt steeds over een recht op informatie, toegang, verbetering, schrapping en verwijdering van je gegevens. Je kan ons hiervoor contacteren op info@bapd.be.

**Bij aanvinken kindertandarts/tandarts met bijzondere interesse in pediatrie is het nodig om een bestand toe te voegen die dit bewijst, anders wordt het formulier niet verzonden.