Inschrijving lidmaatschap (eenmalig in te vullen)

De BAPDvzw organiseert jaarlijks twee symposia. U kan een korting(Bekijk PDF tabel tarieven) op het inschrijvingstarief krijgen als u het lidgeld betaalt vóór 1 maart.
Opgelet, pas na de aanvaarding door de Raad van Bestuur van uw kandidatuur als lid en de daaropvolgende betaling van het lidgeld kunnen/zullen wij u op de ledenlijst opnemen.

Invulvelden met een * dienen ingevuld te worden

Ik ben: Gelieve één van de opties aan te vinken, indien u niets aanvinkt bent bent u standaard als toegetreden lid ingeschreven.

Student**

Indien student, gelieve studentenkaart of inschrijvingsbewijs schooljaar bij te voegen (jpg,gif png of pdf):

Algemeen Tandarts (TL)

Kindertandarts/tandarts met bijzondere interesse in pediatrie (EL)**

Indien u een opleiding kindertandheelkunde gevolgd heeft of u heeft een bijzondere bekwaamheid in kindertandheelkunde, gelieve een document bij te voegen om dit aan te tonen(dient slechts éénmalig te gebeuren):

Ik aanvaard het privacybeleid*

*BAPD vzw respecteert je privacy:
Je gegevens worden opgenomen in het ledenbestand van BAPD vzw, UZ Gent P8, Dienst Pediatrische Tandheelkunde, Corneel Heymanslaan 10, 9000 Gent. Deze gegevens worden gebruikt om je op de hoogte te houden van de ledenvoordelen en -activiteiten naar aanleiding van je registratie zoals beschreven in het Privacybeleid van BAPD. Je beschikt steeds over een recht op informatie, toegang, verbetering, schrapping en verwijdering van je gegevens. Je kan ons hiervoor contacteren op info@bapd.be.

**Bij aanvinken kindertandarts/tandarts met bijzondere interesse in pediatrie of student is het nodig om een bestand toe te voegen die dit bewijst, anders wordt het formulier niet verzonden.